Banketu Piedāvājumi

Banketu Noteikumi

  • Banketa rezervācijas summa sākot no 100,00€.
  • Ja bankets tiek atcelts – rezervācijas summa netiek atgriezta.
  • Bezalkoholiskais dzēriens 0,5l uz 1 personu.
  • Par alkoholiskajiem dzērieniem vienojas pie banketa rezervācijas.
  • Ja pasūta tikai ēdienus, „korķa nauda” – 5,00€ no personas.
  • Apkalpošana un serviss 10%.
  • Telpu īre no plkst. 22:00, 50€/h.

Dzērienu Karte

Morss 1l 
€ 2.50 
Sula 1l
€ 2.50 
Ūdens ar laimu un piparmētru 1l
€ 2.50 
Tēja, kafija no bāra vai kafija termosā
€ 40.00 



25€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

  • Cepta heka fileja ar siera cepurīti
  • Cūkgaļas veltnītis ar pildījumu
  • Vistas giross marinēts

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Tvaicēti rīsi vai svaigu dārzeņu salāti ar bazilika mērci
  • Bešamels mērce

Aukstās uzkodas:

Salāti (150gr uz vienu personu) 

  • Cepešu salāti ar kartupeļu salmiņiem
  • Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu
  • Mocarella salāti

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas spārniņi BBQ mērcē
  • Maltas gaļas kroketes Teriyaki – sezama glazūrā
  • Cūkgaļas cepetis
  • Cāļa gaļas rulete ar sieru un kūpinājumu
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Mazsālīts lasis
  • Zivs alus mīklā
  • Garneles Butterfly
  • Krabju spīles
  • Olīves, kaperi

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļi 

Maize ar sviestu

 

27€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

  • Kakla karbonādes steiks Terijaky glazūrā
  • Pildītas vistas fileja ar kazas sieru un spinātiem
  • Cepta zandarta fileja Parmesan 

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Pikantie rīsi vai svaigu dārzeņu salāti ar bazilika mērci
  • Sīpolu, baltvīna mērce

Aukstās uzkodas: 

Salāti (150gr uz vienu personu)

  • Olivjē salāti ar kūpinātu vistas gaļu
  • Kārtainie tunczivs salāti ar sieru un citronpiparu mērci
  • Grieķu salāti ar Fetaki sieru un bazilika pesto

Gaļas plate: (180gr)

  • Serrano šķiņķis 
  • Maltas gaļas kroketes glazūrā ar sezamu
  • Cūkgaļas cepetis
  • Cherizo
  • Marinēti dārzeņi, grisini

Zivju plate: (150gr)

  • Mazsālīts lasis, marinēts biešu sulā
  • Butterfly garneles
  • Auksti kūpināta skumbrija
  • Kalmāru gredzeni alus mīklā
  • Olīves, kaperi

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļi 

Maize ar sviestu

 

30€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

(izvēlas 3 variantus)

  • Grilēta laša fileja
  • Cūkgaļas medaljons
  • Vistas gaļas balotīne ar dārzeņiem un sēnēm
  • Kakla karbonādes steiks Terijaky glazūrā
  • Cūkgaļas cepetis sinepju – apelsīnu marinādē

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Krāsnī cepti sakņu dārzeņi
  • Saulē kaltētu tomātu mērce

Aukstās uzkodas: 

Salāti (150gr uz vienu personu)

  • Mazsālīta laša salāti ar paipalu olām un kivi mērci
  • Cepeša salāti
  • Cēzara salāti ar grilētu cāļa krūtiņu

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas rulete 
  • Cūkgaļas saty fileja ar zemesriekstu sviestu
  • Cūkgaļas cepetis sinepju koriandra glazūrā
  • Marmora ruletītes ar svaigsiera un zaļumu pildījumu
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Anšovi ar olīvu salsu
  • Laša tartars uz tostiem ar diļļu krēmu
  • Kalmāru gredzeni alus mīklā
  • Mencas fileja alus mīklā
  • Olīves, kaperi

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļi 

Maize ar sviestu

 


 

35€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

(izvēlas 3 variantus)

  • Butes fileja cepta diļļu sviestā
  • Zandarta fileja garšaugu sviestā
  • Laša fileja dižonas sinepju- medus glazūrā
  • Bekonā tīti cūkas filejas medaljoni ar tomātu salsu
  • Pildīta vistas fileja ar spinātiem un DorBlue sieru
  • Cūkgaļas cepetis sinepju – apelsīnu marinādē
  • Sarkanvīnā sauteti teļa vaigi

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Tvaicēti rīsi
  • Silto dārzeņu salāti
  • Šampanieša mērce

Aukstās uzkodas:

Salāti (150gr uz vienu personu) 

  • Marinetu tīģergarneļu salāti ar jūras zāli vakamē dārzeņiem
  • Kūpinātas pīles salāti ar rukolu, aveņu mērci un Parmesan sieru
  • Cēzara salāti ar grilētu cāļa krūtiņu
  • Pērlu Mozarellas siera salāti ar ķirsu tomātiem, zaļumiem un pesto

Gaļas plate: (180gr)

  • Marmora ruletītes ar svaigsieru un zaļumu pildījumu
  • Rostbifs piparu marinādē
  • Cūkgaļas rulete ar zilo sieru un spinātiem
  • Cāļa gaļas rulete ar aprikozēm
  • Vītināts cūkgaļas šķiņķis
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Bietēs izturēts mazsālīts lasis
  • Zandarta rulete
  • Karsti kūpināts lasis ar mārrutku krēmu
  • Siļķe Matjē ar ābolu – sarkano sīpolu tartaru
  • A/K tuncis
  • Kalamati olives

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļu izlase

Maize ar sviestu

 

Furšets 30€ uz vienu personu 

Karstie ēdieni:

(izvēlas 3 variantus)

  • Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar rozmarīnu
  • Vistas balotīne ar sēņu un zaļumu pildījumu
  • Garšaugu sviestā cepta baltās zivs fileja ar sezamu 
  • Veģetārais – Pērļu kus-kus ar krāsnī ceptiem dārzeņiem

Piedevas:

  • Krāsnī cepti jaunie kartupeļi ar zaļumu sviestu
  • Siltie dārzeņu salāti
  • Baltvīna mērce

Aukstās uzkodas:

Salāti (150gr uz vienu personu) 

  • Kraukšķīgie cepeša salāti ar paipalu olu
  • Lapu salāti ar tunci, jūras veltēm un laima – dižonas sinepju mērci
  • Dārzeņu salāti ar pērļu Mozarellu un bazilika mērci

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas rulete ar sieru un saldo piparu
  • Cūkgaļas rulete ar  zilo sieru un melnajām plūmēm
  • Marmora gaļas ruletītes ar svaigsieru
  • Vistas spārniņi pikantā BBQ mērcē

Zivju plate: (150gr)

  • Auksti kūpināts tuncis
  • Baltās  zivs rulete ar dārzeņu žuljenu
  • Spinātu pankūka ar kūpinātu asara krēmu
  • Kalmāru gredzeni alus mīklā ar mārrutku mērci

Siera  plate: (100gr)

  • Sieru izlase ar augļiem

Deserts

  • Tiramisu
  • Aukstā ogu zupiņa ar piparmētrām un piparkūku krēmu

Maize ar sviestu

 

45€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

(Pasniedz pēc izvēles)

  • Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar Mascarpone biezeni un ceptām austerēm
  • Baltvīnā tvaicēta zandarta fileja ar siltajiem burkānu, kartupeļu, saparģaļu salātiem un vēžu biskas mērci
  • Tītara gaļas balotīne ar trifeļu krēmu, riekstu mērci un spinātu kartupeļiem

Aukstās uzkodas:

Salāti (150gr uz vienu personu) 

  • Mozarella ar ķirštomātiem un bazilika pesto
  • Grilēti cukīni ar kazas sieru un saulē kaltētiem tomātiem
  • Avokādo salāti ar saulē kaltētiem tomātiem kazas sieru un bazilika –balzamiko mērci
  • Lapu salāti ar mango, grilētām garnelēm un ķirštomātu mērci
  • Rukolas salāti ar kūpinātu pīles krūtiņu un aveņu mērci

Gaļas plate: (180gr)

  • Liellopa mēles karpacio ar putotu mārrutku piedevu un rukolu
  • Cūkgaļas rulete ar spinātiem un zilo sieru
  • Vistas saty riekstu panējumā
  • Rostbifs ar sīpolu marmelādi un rozā pipariem
  • Vītināts cūkas šķiņķis ar meloni un zemenēm
  • Marmora ruletītes ar svaigsieru un zaļumu pildījumu

Zivju plate: (150gr)

  • Laša aspiks ar brokoļiem un mārrutku putām
  • Savā čaulā cepta mīdiju gaļa ar Parmesan un paprikas salsu
  • Pašu karsti kūpināts lasis
  • Zandarta rulete ar garnelēm un citronzāli
  • Grill kartupelis ar siļķes – ābolu tartaru un pērļu sīpoliem

Siera plate: (100gr)

  • Eiropas sieru izlase ar riekstiem, ogām, kļavu sīrupu

Dārzeņu  plate: (100gr)

  • Sezonas dārzeņu izlase ar Parmesan mērci

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļu izlase

 Maize ar sviestu

 

Bēru mielasts 20€ uz vienu personu

  • Buljons
  • Buljona pīrādziņš
  • Kūciņa
  • Vīns 50gr

Karstie ēdieni:

  • Cūkgaļas karbonāde 100gr 
  • Vistasgaļas kotlete 100gr

Piedevas:

  • Vārīti kartupeļi ar dillēm
  • Baltā mērce
  • Štovēti kāposti

Aukstās uzkodas:

Salāti (150gr uz vienu personu) 

  • Mājas rasols
  • Cēzara salāti ar bekonu

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas spārniņi BBQ mērcē
  • Maltas gaļas kroketes glazūrā
  • Cūkgaļas cepetis
  • Žāvēta cūkgaļas karbonāde
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Mazsālīts lasis
  • Marinēta siļķe
  • Krabju spīles
  • Olīves

Maize ar sviestu

 

Aukstais galds 24€ uz vienu personu

Aukstās uzkodas:

Salāti (150gr uz vienu personu) 

  • Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu un īpašo šefpavāra mērci
  • Kārtainie tunczivs salāti ar sieru un citronpiparu mērci
  • Grieķu salāti ar Fetaki sieru un bazilika pesto
  • Cepeša salāti ar kartupeļu salmiņiem

Gaļas plate: (180gr)

  • Serrano šķiņķis ar grissini
  • Maltas gaļas kroketes glazūrā ar sezamu
  • Vistas rulete ar aprikozēm
  • Cūkgaļas cepetis sinepju koriandra glazūrā
  • Marmora ruletītes ar svaigsiera un zaļumu pildījumu
  • Pikantie vistas spārniņi
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Īslandes menca ar dārzeņu –čilli relišu
  • Mazsālīts lasis
  • Butterfly garneles
  • Kalmāru gredzeni alus mīklā
  • Krabju spīles
  • Olīves, kaperi

Augļu plate(100gr) 

Maize

10% Par Apkalpošanu / Oбслуживание 10 % / Service 10%