Banketu Piedāvājumi

Banketu Noteikumi

  • Banketa rezervācijas summa sākot no 100,00€.
  • Ja bankets tiek atcelts – rezervācijas summa netiek atgriezta.
  • Bezalkoholiskais dzēriens 0,5l uz 1 personu.
  • Par alkoholiskajiem dzērieniem vienojas pie banketa rezervācijas.
  • Ja pasūta tikai ēdienus, „korķa nauda” – 5,00€ no personas.
  • Apkalpošana un serviss 10%.
  • Telpu īre no plkst. 22:00, 50€/h.

Dzērienu Karte

Morss 1l 
€ 4.50 
Sula 1l
€ 4.50 
Ūdens ar laimu un piparmētru 1l
€ 4.50 
Tēja, kafija no bāra vai kafija termosā
€ 40.00 



30€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

  • Cepta baltās zivs fileja ar sieru
  • Cūkgaļas veltnītis ar bekonu un zaļumiem
  • Vistas gaļas iesmiņš ar dārzeņiem

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Dārzeņu rīsi 
  • Cietā siera mērce

Aukstās uzkodas:

Salāti (150gr uz vienu personu) 

  • Cepešu salāti ar kartupeļu salmiņiem
  • Cēzara salāti ar marinētām tīģergarnelēm
  • Tomātu asorti ar pērļu mozzarellu, mellenēm un bazilika mērci

Gaļas plate: (150gr)

  • Vistas spārniņi BBQ mērcē
  • Vistas rulete
  • Fuet
  • Cūkgaļas rulete ar melnajām plūmēm un zaļumiem
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Mazsālīts lasis
  • Zivs alus mīklā
  • Auksti kūpināta skumbrija
  • Krabju spīles
  • Olīves

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļi 

Maize ar sviestu

 

35€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

  • Laša fileja sinepju-medus glazūrā ar citronzāles mērci
  • Pildītas vistas fileja ar zilo sieru un spinātiem, vītinātiem tomātiem un citronzāles mērci
  • Lēni gatavots cūkgaļas cepetis ar provansas zaļumiem un cepeša mērci

Piedevas:

  • Cepti mini kartupeļi ar zaļumu sviestu
  • Krāsnī cepti sakņu dārzeņi
  • Saulē kaltētu tomātu mērce

Aukstās uzkodas: 

Salāti (150gr uz vienu personu)

  • Cepta laša fileja sezamā ar fenheli, greipfrūtu, ķirštomātiem, mazajiem romas salātiem un citrusu mērci
  • Cepeša salāti ar dižonas sinepju mērci
  • Lapu salāti ar Tofu sieru, avokado, mandelēm un sezama-sojas mērci

Gaļas plate: (150gr)

  • Vītināts liellopa šķiņķis ar pipariem
  • Prosciutto
  • Lēni gatavota vistas fileja ķiršu glazūrā
  • Cūkgaļas cepetis sinepju-zaļumu glazūrā
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Laša fileja ar jūraszāli tempūrā, vasabi krēmu
  • Butterfly garneles
  • Patagonijas kalmāri cepti čilli sviestā
  • Zaļās mīdijas ar parmezānu

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļi 

Maize ar sviestu

 

45€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

  • Pīles konfits ar apelsīnu-ingvera mērci
  • Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi
  • Zandarta fileja ar parmezānu un baltvīna mērci

Piedevas:

  • Saldo kartupeļu biezzenis vai cepti saldie kartupeļi
  • Krāsnī cepti sakņu dārzeņi
  • Risotto ar sparģeļiem

Aukstās uzkodas: 

Salāti (150gr uz vienu personu)

  • Rostbifs ar ceptiem kartupeļiem, grillētu papriku, marinētām sēnēm, vītinātiem tomātiem un kaperu-sinepju mērci
  • Patagonijas kalmāri ar mango, avokado, ķiršutomātiem un vidusjūras zaļumu mērci
  • Kazas siera salāti ar saulē žāvētiem tomātiem, avenēm, svaigu gurķi, aveņu-balzamiko mērci

Gaļas plate: (150gr)

  • Rostbifs, Chorizo, Prosciutto 
  • Lēni gatavota pīlesnfileja 
  • Vistas gaļas kroketes ar parmezānu
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Laša fileja ar jūras zāli un vasabi krēmu
  • Ceptas tīģergarneles tempūrā
  • Auksti kūpināta laša fileja
  • Fritto misto kalmāri

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļi 

Maize ar sviestu

 


 

Aukstais galds 24€ uz vienu personu

    Aukstās uzkodas:

    Salāti (150gr uz vienu personu)

    • Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu un īpašo šefpavāra mērci
    • Kārtainie tunczivs salāti ar sieru un citronpiparu mērci
    • Grieķu salāti ar Fetaki sieru un bazilika pesto
    • Cepeša salāti ar kartupeļu salmiņiem

    Gaļas plate: (180gr)

    • Serrano šķiņķis ar grissini
    • Maltas gaļas kroketes glazūrā ar sezamu
    • Vistas rulete ar aprikozēm
    • Cūkgaļas cepetis sinepju koriandra glazūrā
    • Marmora ruletītes ar svaigsiera un zaļumu pildījumu
    • Pikantie vistas spārniņi
    • Marinēti dārzeņi

    Zivju plate: (150gr)

    • Īslandes menca ar dārzeņu –čilli relišu
    • Mazsālīts lasis
    • Butterfly garneles
    • Kalmāru gredzeni alus mīklā
    • Krabju spīles
    • Olīves, kaperi

    Augļu plate(100gr)

    Maize


    IMG_7639.jpg

     



     

    Bēru mielasts 25€ uz vienu personu

    • Buljons
    • Buljona pīrādziņš
    • Kūciņa
    • Vīns 50gr

    Karstie ēdieni:

    • Cūkgaļas karbonāde 100gr 
    • Vistasgaļas kotlete 100gr

    Piedevas:

    • Vārīti kartupeļi ar dillēm
    • Baltā mērce
    • Štovēti kāposti

    Aukstās uzkodas:

    Salāti (150gr uz vienu personu) 

    • Mājas rasols
    • Cēzara salāti ar bekonu

    Gaļas plate: (180gr)

    • Vistas spārniņi BBQ mērcē
    • Maltas gaļas kroketes glazūrā
    • Cūkgaļas cepetis
    • Žāvēta cūkgaļas karbonāde
    • Marinēti dārzeņi

    Zivju plate: (150gr)

    • Mazsālīts lasis
    • Marinēta siļķe
    • Krabju spīles
    • Olīves

    Maize ar sviestu

     

    10% Par Apkalpošanu / Oбслуживание 10 % / Service 10%